dilluns, 6 de maig del 2013

CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE SANT JORDI A CAN GINESTAR



El passat 21 d'abril i dins del marc de celebracions de la diada de Sant Jordi a Can Ginestar, les Arts Plàstiques vàrem participar amb jornades de portes obertes.


Una bona colla de participants varen venir a fer un viatge molt especial per les diverses tècniques d'expressió artística que s'imparteixen a les aules de les Arts Plàstiques.




L'alumnat va fer petites demostracions de les tècniques a un públic que també va poder provar o veure el grau de dificultat que tenen algunes de les tècniques com torn, alabastre, retaule...










Van ser uns tallers familiars en els que van gaudir tant adults com nens, els quals van descobrir que activitats com l'alabastre eren molt engrescadores i on varen descobrir que la talla de pedra no era tant dificultosa com un pot pensar.
































El llenguatge plàstic i experimental permet compartir els sentiments i les emocions al voltant dels materials i les tècniques plàstiques.







                  






           
També van poder apreciar l'ofici del retaule, tant antic i poc conegut en el nostre temps i que realitzem als cursos. 


































Qui va voler provar el torn es va donar compte que és una tècnica amb un grau de dificultat molt elevada.































Una alumna de gravat explica les diverses tècniques d'impressió manual, des de les tècniques de gravat en relleu com són la xilografia i la linografia, al gravat calcogràfic tradicional, com l'aiguafort, aiguatinta... sobre planxes de coure.










Tot el professorat de les Arts Plàstiques us donem les gràcies per participar en aquest diumenge de portes obertes i gaudir dels espais i dels tallers. 













































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada